Ne zemra.farm kemi edhe keto aktivitete:
Tharja e frutave dhe perimeve

Ne percjellje te stines kemi edhe keto fruta:
Molle, Dardhe, Dredhez, qershi, Vishnje, kajsi, pjeshke Portokall, limon, lime, Ananas, Kivi Si dhe Domate dhe hudra…

Shtrydhja e lengjeve

Lengjet “nga zemra e Bregut te Diellit” jane lengje 100 % natyrale, te ndrydhura nga peme dhe perime

stinore, te cilesise dhe origjines se garantuar. Lengjet jane 100% RAW, natyrale, pa additive, pa

preservative, pa sheqer te shtuar, gluten –free, pa GMO.

Lengjet tona jane pa trajtuara, te pa procesuara, nuk jane te pasterizuara dhe te pa trajtuara kimikisht.

Lengjet e ndrydhura ne kete menyre jane zgjidhja e duhur pa marre parasysh a jeni duke kerkuar freski

natyrale te castit apo energji te shtuar. 

 

Shperthimi I shijeve natyrale do te jete gjithnje I garantuar!

Garden Consulting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit off ausce ullorper enim ut gravida varius. Mauris in auctor justo morbi ellau rutrum sapien, sed vehicula lacus. Morbi ut fringilla exop selod faucibus augu massa lorem ipsum dolor sit amet. 

consectetur adipiscing elit. Proin ultrices eget massa quis orper quis augue turpis thed pellentesque sed lectus ut ullam corpero maecenas nibh ante, porta vitae sapien sedor.

Outdoor Lighting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit off ausce ullorper enim ut gravida varius. Mauris in auctor justo morbi ellau rutrum sapien, sed vehicula lacus. Morbi ut fringilla exop selod faucibus augu massa lorem ipsum dolor sit amet. 

consectetur adipiscing elit. Proin ultrices eget massa quis orper quis augue turpis thed pellentesque sed lectus ut ullam corpero maecenas nibh ante, porta vitae sapien sedor.

Winter Preparation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit off ausce ullorper enim ut gravida varius. Mauris in auctor justo morbi ellau rutrum sapien, sed vehicula lacus. Morbi ut fringilla exop selod faucibus augu massa lorem ipsum dolor sit amet. 

consectetur adipiscing elit. Proin ultrices eget massa quis orper quis augue turpis thed pellentesque sed lectus ut ullam corpero maecenas nibh ante, porta vitae sapien sedor.