Kemi filluar me pergatitjen dhe shitjen e biskotave dhe muffinave me recapture te perzgjedhur duke percjellur te mirat sezonale.  Produktet tona nuk kane arome, ngjyre dhe shtojca artificiale. Perveq se ne Gambini keto produkte mund ti gjeni edhe ne Spar, Me luge, Servis Fantazija,…, si dhe zingjirin e Tanore, Bukatore,…