Ne fermen tone deri me tani kemi mbjellur mjedra.

Jemi duke instaluar seren 650 m2 si dhe fidanishten per nevoja tona me siperfaqe 160 m2.

Kemi mbjelle kopshtin e jashtem ne 2500 m2, me fidane me prejardhje te perzgjedhur. Kjo pjese e kopshtit tone eshte e rendesise se veqante per ne pasi qe ketu nuk kemi perdorur asnje ushqim, pesticide apo herbicid . Kopshti do te funksionoi ne parime te permakultures dhe teknikave Koreane JADAM te mirembajtjes organike. Kjo do te thot se ne vet do te pergatisim ushqimin, mbrojtjen e fidaneve tona.