NJE ME NATYREN

Ne Zemra Farm, ndertohet, punohet dhe jetohet ne harmoni me natyren, jemi ne sherbim per te tjeret dhe inspirim per gjeneratat e reja.

Me fillimin e punes se kafiterise sone te lagjes Gambini, ne Breg te Diellit dhe pritjes se shkelqyer nga klientet tane te konceptit dhe produkteve artizanale te punuara nga bashkepuntoret tane, lindi nevoja per sigurim te lendes se pare cilesore, me origjine dhe prejardhje te garantuar keshtu qe ne Dyz afer Podujeves u themelua Zemra.Farm.

Na kontaktoni per me shume

Opening Hours: Mon – Sat 09:00 – 18:00

Address:Fadil Ademi pn, Dyz, Podujeve

Phone: 044 16 17 18

Email: info@zemra.farm, Fadil.ukiqi@zemra.farm